Nieuwe BMW 2 Serie of occasion kopen of leasen?

Nieuwe BMW 2 Serie of occasion kopen of leasen?
Nieuwe BMW 2 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 2 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 2 Serie of occasion kopen of leasen?

De BMW 2 Serie Coupé, Cabrio, Active Tourer & Gran Tourer.

De BMW 2 Serie is er voor iedereen, dankzij de vele carroserievarianten waarin dit model verkrijgbaar is. Op zoek naar sportiviteit en dynamiek gecombineerd met een atletisch uiterlijk? Kies dan voor de BMW 2 Serie Coupé. Met de BMW 2 Serie Cabrio geniet u daarnaast van heerlijk open rijden dankzij de inklapbare softtop. De BMW 2 Serie Active Tourer staat als perfecte gezinsauto voor ongekende flexibiliteit danzkij zijn compacte afmetingen en ruim interieur. Bent u op zoek naar nog meer functionaliteit? Dankzij de standaard aanwezige 7 zitplaatsen in de BMW 2 Serie Gran Tourer is er ruimte voor iedereen. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW 2 Serie. Van een zeer efficiënte benzinemotor in de BMW 218i tot een krachtige 6-cilinder benzinemotor in de BMW M240i (BMW 2 Serie Coupé en BMW 2 Serie Cabrio), de keuze is aan u.

Bekijk onze nieuwe BMW 2 Serie voorraadmodellen en occasions.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe BMW 2 Serie voorraadmodellen en BMW 2 Serie occasions aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 2 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 2 Serie occasion kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Maak hieronder uw keuze.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW 2 Serie

Een greep uit ons aanbod BMW 2 Serie occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 2 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 2 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

2 Serie

Contact