Nieuwe BMW 5 Serie of occasion kopen of leasen?

Nieuwe BMW 5 Serie of occasion kopen of leasen?
Nieuwe BMW 5 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 5 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 5 Serie of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW 5 Serie of occasion kopen of leasen?

De BMW 5 Serie Sedan en Touring.

De BMW 5 Serie is de maatstaf in het segment van de luxe middenklasse en zit vol innovaties. Verkrijgbaar als BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring maar altijd voorzien van de meest dynamische rijeigenschappen uit zijn segment, chique doch sportief design en innovatieve techniek. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW 5 Serie. Van een zeer efficiënte 2,0-liter benzinemotor in de BMW 520i tot een krachtige 8-cilinder benzinemotor in de nieuwe BMW M5, de keuze is aan u. 

BMW 530i Exclusiv Edition.

Extra bijzonder is de BMW 530i, welke gelimiteerd beschikbaar is als extra luxe BMW 530i Exclusive Edition, met onder andere het High Executive pakket, Exklusivleder 'Nappa' en een in BMW Individual leder uitgevoerde bovenzijde van het dashboard. 

Bekijk onze nieuwe BMW 5 Serie voorraadmodellen en occasions.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe BMW 5 Serie voorraadmodellen en occasions  aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 5 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 5 Serie occasion kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Maak hieronder uw keuze.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW 5 Serie

Een greep uit ons aanbod BMW 5 Serie occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 5 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 5 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

5 Serie

Contact