Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?

Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?
Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?Nieuwe BMW 6 Serie kopen of leasen?

De BMW 6 Serie Gran Turismo.

De BMW 6 Serie Gran Turismo is de opvolger van de BMW 5 Serie Gran Turismo. Het model zet opnieuw de benchmark in het segment van de sportieve luxeklasse en is naast een dynamische uiterlijk ook voorzien van de meest sportieve rijeigenschappen uit zijn segment, chique doch sportief design en innovatieve BMW ConnectedDrive techniek. Het motorenaanbod bestaat uit zeer soepele zes- en achtcilindemotoren gericht op het bieden van ultiem rijplezier. Voor het ultieme comfort deelt de BMW 6 Serie Gran Turismo zijn onderstel met de luxe BMW 7 Serie

Bekijk onze nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo voorraadmodellen.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo modellen aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. 

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW 6 Serie

Een greep uit ons aanbod BMW 6 Serie occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 6 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 6 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

6 Serie

Contact