BMW 6 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW 6 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 6 Serie Gran Turismo combineert het comfort van een luxe sedan met de aantrekkelijke styling van een coupé. De carrosserie van de BMW 6 Serie Gran Turismo biedt veel functionaliteit, ruimte en luxe. Niet alleen de rijeigenschappen en efficiëntie zijn verbeterd, maar er is ook een sprong gemaakt qua uitrusting en innovatieve systemen.


BMW 6 Serie Coupe, Gran Coupe en Cabrio.

De BMW 6 Serie was voorheen ook verkrijgbaar als BMW 6 Serie Coupé, BMW 6 Serie Gran Coupé en BMW 6 Serie Cabrio. Deze carrosserievarianten worden tegenwoordig niet meer geproduceerd. Deze varianten bieden wij u nog wel geregeld aan als occasion.


Motorvarianten BMW 6 Serie.

De BMW 6 Serie Gran Turismo kan worden uitgerust met zowel benzine- als dieselmotoren.

BMW 6 Serie benzine            BMW 6 Serie diesel
BMW 630i                                BMW 620d
BMW 640i                                BMW 630d
                                                 BMW 640d


BMW 6 Serie prijs.

De BMW 6 Serie is nieuw verkrijgbaar vanaf € 72.995,-. Hiervoor rijdt u een BMW 620d. Benieuwd naar de prijzen van de overige motorvarianten? Bekijk snel de scherpe BMW 6 serie prijzen. 


BMW 6 Serie kopen?

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe BMW 6 Serie modellen en BMW 6 Serie occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 6 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 6 Serie occasion is financieel aantrekkelijk.

Een greep uit ons nieuwe BMW 6 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 6 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 6 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 6 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

6 Serie

Contact