Een BMW i3, BMW i3s of BMW i8 kopen of leasen?

Een BMW i3, BMW i3s of BMW i8 kopen of leasen?
Een BMW i3, BMW i3s of BMW i8 kopen of leasen?Een BMW i3, BMW i3s of BMW i8 kopen of leasen?Een BMW i3, BMW i3s of BMW i8 kopen of leasen?

De volledig elektrische BMW i3 en BMW i3s. De auto's van vandaag.

Met de vernieuwde BMW i3 en nieuwe BMW i3s begeeft u zich volledig elektrisch en emissievrij door het dagelijkse verkeer. Omdat de BMW i3 en BMW i3s vanaf de tekentafel zijn ontworpen als volledig elektrische auto's, ervaart u de voordelen van onder andere het lichtgewicht concept dankzij de toepassing van carbon fibre en de vooruitstrevende accutechniek. U navigeert moeiteloos door stadscentra waar vervuilende auto's door milieuzones steeds meer worden geweerd en parkeert op de meest gunstig gelegen parkeerplaatsen voorzien van laadinfrastructuur. En dat alles bij een actieradius van 200 elektrische kilometers in de praktijk, waardoor ook bestemmingen buiten de stad geen probleem meer vormen. 

De BMW i8. De sportauto van de toekomst.

Efficiënter – bijvoorbeeld dankzij de intelligente lichtgewicht constructie met carbon en het aerodynamische design. Duurzamer – met recyclebare materialen in het interieur. Zonder af te doen aan zijn dynamiek en sportieve uitstraling. Geen compromis, maar de optimale combinatie van rijplezier en verantwoordelijkheid. De BMW i8 is een plug-in hybride sportauto die de voordelen van innovatieve elektro- en verbrandingsmotortechnologie in zich verenigt. Het resultaat is een buitengewone rijbeleving – bij een bijzonder laag verbruik en geringe emissie.

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste BMW i voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een BMW i of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

BMW i

Contact