Nieuwe BMW X1 of occasion kopen of leasen?

Nieuwe BMW X1 of occasion kopen of leasen?
Nieuwe BMW X1 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X1 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X1 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X1 of occasion kopen of leasen?

De BMW X1.

De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie staat de BMW X1 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW X1. Van een zeer efficiënte benzinemotor in de BMW X1 sDrive18i en BMW X1 xDrive20i tot een potente 2,0-liter dieselmotor in de BMW X1 sDrive20d, de keuze is aan u.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte BMW's X1.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte BMW's X1 aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X1 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X1 occasion kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Maak hieronder uw keuze.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW X1

Een greep uit ons aanbod BMW X1 occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X1 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X1 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

X1

Contact