Nieuwe BMW X2 uit voorraad kopen of leasen?

Nieuwe BMW X2 uit voorraad kopen of leasen?
Nieuwe BMW X2 uit voorraad kopen of leasen?Nieuwe BMW X2 uit voorraad kopen of leasen?Nieuwe BMW X2 uit voorraad kopen of leasen?

De nieuwe BMW X2. Be the one who dares.

De nieuwe BMW X2 is een stoere en stijlvolle Sports Activity Coupe, die zich in ieder opzicht onderscheid van andere modellen uit de BMW X familie. Het uiterlijk van de BMW X2 wordt gekenmerkt door een combinatie van dynamische proporties en een langgerekte coupé- achtige daklijn met lage raampartijen. Zo is de auto korter en lager dan de BMW X1, maar heeft hij wel dezelfde wielbasis. Kenmerkende designdetails die de BMW X2 onderscheid van zijn praktische broertje zijn bijvoorbeeld de bredere BMW nierengrille en het BMW merklogo op de C-stijl. Met de introductie van de nieuwe BMW X2, debuteert tevens de BMW X2 Model M Sport X: een combinatie van designelementen van de BMW M en BMW X-familie met carrosseriedelen in de kleur Frozen Grey die de auto optisch hoger zijn wielen staat dan de BMW X2 Model M Sport.

Nieuwe BMW X2 uit voorraad kopen of leasen?

Op zaterdag 3 maart 2018 beleeft de nieuwe BMW X2 zijn showroomdebuut op onze vestigingen in Rotterdam en Gouda. Bij de showroomintroductie is de nieuwe BMW X2 leverbaar met drie motorvarianten, waarvan twee diesels en één benzine. De vanafprijs van de nieuwe BMW X2 sDrive20i bedraagt € 47.495,-. Op breemanbmwvoorraad.nl treft u nieuwe BMW X2 voorraadmodellen in uiteenlopende specificaties aan die wij binnenkort in onze voorraad verwachten. Klik op onderstaande button om onze nieuwe BMW X2 voorraadmodellen te bekijken of neem contact op wanneer u een BMW X2 voorraadmodel wilt kopen of leasen.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW X2

Een greep uit ons aanbod BMW X2 occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X2 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X2 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

X2

Contact