Nieuwe BMW X3 of occasion kopen of leasen?

Nieuwe BMW X3 of occasion kopen of leasen?
Nieuwe BMW X3 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X3 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X3 of occasion kopen of leasen?

De BMW X3.

De BMW X3 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SUV's. Met zijn hoge zitpositie en stoere terreinwagenuitstraling staat de BMW X3 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW X3 . Van een zeer efficiënte 2,0-liter dieselmotor in de BMW X3 xDrive20d tot een krachtige zescilinder M Performance benzinemotor in de BMW X3 M40i, de keuze is aan u.

De BMW X3 Launch Edition.

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe BMW X3 is de BMW X3 Launch Edition nu tijdelijk leverbaar. Dit speciale introductiemodel is standaard uitgerust met Executive uitvoering, glazen panoramadak, een alarmsysteem, het navigatiesysteem Business en LED mist- en koplampen. 

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte BMW's X3.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte BMW's X3 aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X3 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X3 occasion kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Maak hieronder uw keuze.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW X3

Een greep uit ons aanbod BMW X3 occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X3 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X3 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

X3

Contact