Nieuwe BMW X4 of occasion kopen of leasen?

Nieuwe BMW X4 of occasion kopen of leasen?
Nieuwe BMW X4 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X4 of occasion kopen of leasen?Nieuwe BMW X4 of occasion kopen of leasen?

De BMW X4.

De BMW X4 is de maatstaf in het segment van de sportieve middenklasse SUV's. Met zijn hoge zitpositie en stoere terreinwagenuitstraling staat de BMW X4 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW X4 . Van een zeer efficiënte 2,0-liter benzinemotor in de BMW X4 xDrive20i of soepele 2,0-liter diesel motor in de BMW X4 xDrive20d tot een krachtige zescilinder benzinemotor in de BMW X4 M40i, de keuze is aan u.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte BMW X4 modellen.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte BMW's X4 aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X4 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X4 occasion kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Maak hieronder uw keuze.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW X4

Een greep uit ons aanbod BMW X4 occasions

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X4 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X4 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

X4

Contact