Interesse in een nieuwe of gebruikte BMW X6?

Interesse in een nieuwe of gebruikte BMW X6?
Interesse in een nieuwe of gebruikte BMW X6?Interesse in een nieuwe of gebruikte BMW X6?Interesse in een nieuwe of gebruikte BMW X6?Interesse in een nieuwe of gebruikte BMW X6?

De BMW X6.

De BMW X6 is de maatstaf in het segment van de luxe SAV's. Met zijn hoge zitpositie en stoere terreinwagenuitstraling staat de BMW X6 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW X6. Van een zeer efficiënte 3,0-liter dieselmotor in de BMW X6 xDrive30d tot een krachtige achtcilinder in de BMW X6 M50d, de keuze is aan u.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte BMW's X6.

Op breemanbmwvoorraad.nl treft u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte BMW's X6 aan in uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X6 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X6 occasion kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Maak hieronder uw keuze.

Een greep uit ons aanbod nieuwe BMW X6

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X6 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X6 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Proefrit aanvragen

Neem contact met mij op over dit model

X6

Contact