BMW 4 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 4 Serie komt er in diverse carrosserievarianten, namelijk de BMW 4 Serie Coupé, de BMW 4 Serie Gran Coupé en de BMW 4 Serie Cabrio. De BMW 4 Serie Coupé is altijd klaar voor actie. Dat straalt hij ook uit. De BMW 4 Serie Cran Coupé heeft hetzelfde sportieve karakter als de BMW 4 Serie Coupé, maar dan met 5 deuren. Hierdoor is hij praktischer als u bijvoorbeeld een gezin heeft. De laatste variant is de BMW 4 Serie Cabrio. De BMW 4 Serie Cabrio heeft een elektrisch stalen klapdak. Dit maakt hem geschikt voor allerlei weersomstandigheden. 

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. 

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 4 Serie, naar een BMW 4 Serie occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!BMW 4 SERIE PRIJS.

De BMW 4 Serie bestaat uit drie verschillende modellen met verschillende vanaf prijzen. Benieuwd naar de gehele BMW 4 Serie prijslijst? Download hieronder de prijslijst per model.

BMW 4 Serie Coupé vanaf € 45.153,-
BMW 4 Serie Gran Coupé vanaf € 45.430,-
BMW 4 Serie Cabrio vanaf € 58.532,-


BMW 4 SERIE PRIVATE LEASE.

Private Lease de BMW 4 Serie nu al vanaf € 625,-* per maand bij Breeman BMW! De voordelen van BMW Private Lease:

1. U rijdt in een gloednieuwe BMW
2. U stelt uw BMW volledig zelf samen
3. Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
4. Geen grote eenmalige investering
5. 0% fiscale bijtelling
6. Alle autozaken worden voor u geregeld
7. Breeman BMW is uw vaste aanspreekpunt


BMW 4 SERIE KOPEN?

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW 4 Serie of occasion? Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW 4 Serie modellen en BMW 4 Serie occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 4 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW 4 Serie is financieel gezien aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW 4 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 4 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI 4 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 4 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000