BMW 6 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 6 Serie Gran Turismo combineert het comfort van een luxe sedan met de aantrekkelijke styling van een coupé. De carrosserie van de BMW 6 Serie Gran Turismo biedt veel functionaliteit, ruimte en luxe. Niet alleen de rijeigenschappen en efficiëntie zijn verbeterd, maar er is ook een sprong gemaakt qua uitrusting en innovatieve systemen. De BMW 6 Serie was voorheen ook verkrijgbaar als BMW 6 Serie Coupé, BMW 6 Serie Gran Coupé en BMW 6 Serie Cabrio. Deze carrosserievarianten worden tegenwoordig niet meer geproduceerd. Deze varianten bieden wij u nog wel geregeld aan als occasion.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 6 Serie, naar een BMW 6 Serie occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!   BMW 6 SERIE PRIJS.

De BMW 6 Serie is leverbaar vanaf € 72.992,-. Bekijk de prijslijst voor alle uitvoeringen en prijzen.


BMW 6 SERIE KOPEN?

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW 6 Serie of occasion? Breeman BMW heeft een ruime voorraad nieuwe BMW 6 Serie modellen en BMW 6 Serie occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW 6 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW 6 Serie occasion is financieel aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW 6 Serie aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI 6 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 6 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000