BMW X4 | Breeman BMW voorraad

De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X-serie voertuig met de spierkracht van een sportwagen. Zijn progressieve design en coupe daklijn maken de BMW X4 tot het sportiefste lid van de BMW X familie. In het vernieuwde interieur is de perfecte mix tussen sportiviteit en elegantie doorgevoerd. Er zijn verschillende motorvarianten beschikbaar voor de nieuwe BMW X4. Het instapmodel is de xDrive20i en het absolute topmodel is de BMW X4 M40i. Stap in en geniet van puur rijplezier!

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW X4, naar een BMW X4 occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!


BMW X4 PRIJS.

De BMW X4 is vanaf € 62.995,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X4 xDrive 20d. Benieuwd naar de overige BMW X4 prijzen? Download direct de prijslijst!
 

BMW X4 KOPEN?

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X4 of occasion? Breeman BMW heeft altijd een ruime voorraad nieuwe BMW X4 modellen en BMW X4 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X4 is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW X4 is financieel erg aantrekkelijk.


Een greep uit ons BMW X4 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI X4 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X4 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000