De BMW X5 wordt ook wel gezien als de grondlegger van de BMW X familie en marktleider van het premium SAV segment. Met de vierde generatie BMW X5 opent BMW een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal. Met een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de beschikbaarheid over innovatieve voorzieningen laat de X5 weer zien dat hij de onbetwiste leider is. Voor de BMW X5 zijn 3 motorvarianten beschikbaar: de BMW X5 xDrive 40i, BMW X5 xDrive 30d en BMW X5 xDrive 50d. In de loop van 2019 wordt er een BMW X5 Hybride aan het motoraanbod toegevoegd.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW X5, naar een BMW X5 occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!

Nieuwe BMW X5
 

PRIJS BMW X5.

De BMW X5 2018 is alweer de vierde generatie BMW X5. Verkrijgbaar vanaf € 93.295,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X5 xDrive 30d. Benieuwd naar de overige BMW X5 prijzen? Download direct de prijslijst
 

BMW X5 KOPEN?

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW 6 Serie of occasion? Breeman BMW heeft een ruime voorraad nieuwe BMW 6 Serie modellen en BMW 6 Serie occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X5  uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW X5 is financieel aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW X5 aanbod


Een greep uit ons BMW X5 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI X5 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X5 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000