BMW X6 | Breeman BMW voorraad

De BMW X6 heeft een uitgesproken karakter. Hij combineert de robuuste uitstraling van een BMW X model met de sportieve trekken van een coupé. De fasinerende Sports Activity Coupe staat zelfverzekerd op de weg en is een ware nekkendraaier. De BMW X6 is gericht op prestatie en ultieme perfectie en dat is zichtbaar. Dankzij het BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem verplaatst de BMW X6 zich net zo makkelijk door de stad als over het terrein. De BMW X6 wordt standaard uitgerust met de achttraps Steptronic sporttransmissie met schakelpaddles aan het stuur.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW X6, naar een BMW X6 occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!
 

 

PRIJS BMW X6.

De BMW X6 is nieuw verkrijgbaar vanaf € 107.469,00,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X6 xDrive 30d. Benieuwd naar de BMW X6 prijzen voor de overige motorvarianten? Download direct de prijslijst

 

BMW X6 KOPEN? 

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X6 of occasion? Breeman BMW heeft een ruime voorraad nieuwe BMW X6 modellen en BMW X6 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X6 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X6 occasion is financieel aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW X6 aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI X6 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X6 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000