De nieuwe BMW X7 zet de toon in het luxe topsegment. “The President” koppelt luxe met een sportieve persoonlijkheid. De X7 is het boegbeeld op het gebied van exclusiviteit en interieurruimte, zo is er royale ruimte op alle drie de zitrijen. De luxueuze nieuwkomer wordt standaard geleverd met 7 zitplaatsen. Optioneel kan de middelste rij worden vervangen door 2 individuele comfortstoelen. Momenteel zijn er drie verschillende motoren beschikbaar. Het topmodel is op dit moment de BMW X7 M50d, met een motorvermogen van 400pk. Het “instapmodel” is de BMW X7 xDrive30d met 265 pk.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW X7, naar een BMW X7 occasion of extra informatie? Breeman BMW helpt u graag!


 

BMW X7 PRIJS. 

De BMW X7 is verkrijgbaar vanaf vanaf € 115.350,-. Het gaat hierbij om een nieuwe BMW X7 xDrive30d. De overige prijzen vindt u in deze BMW X7 prijslijst!
 

BMW X7 KOPEN? 

Wilt u zo snel mogelijk rijden in een nieuwe BMW X7 of occasion? Breeman BMW heeft een ruime voorraad nieuwe BMW X7 modellen en BMW X7 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X7 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X7 occasion is financieel aantrekkelijk.


Een greep uit ons nieuwe BMW X7 aanbod


Een greep uit ons BMW X7 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste MINI X7 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X7 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000